Sikkerhedskander og beholder til brændbare væsker og kemikalier

Justrite's sikkerhedskander og beholder er designet til sikker opbevaring og håndtering af brændbare aggresive væsker, således at risiko for brand og spild minimeres, mens der kan arbejdes sikkert og effektivt. Design gør at kan hældes med et jævnt flow uden skvulp og spild derved kan undgås. Kanderne findes i forskellige designs og størrelser så stort set alle behov imødeses.

Alle kander er udstyret med flammefælder således at antændingskilder ikke kan komme i kontakt med kandens indhold.

 
Type I sikkerhedskander - Til brændbare væsker

Selvlukkende, tæt låg sikrer at spild kan undgås. Kandens tud er designet således at den er nem at fylde og hælde fra. Det tætnede låg har automatisk trykudligning mellem 0.2 og 0.35 bar, således at overtryk ikke opbygges.


Gå til produktgruppe

 

 
Type II - AccuFlow sikkerhedskander - Til brændbare væsker

AccuFlow designet sikrer at der kan hældes med et jævnt flow uden skvulp. Tud sikrer at spild undgås, og flow styres nemt med åbnelukkefunktion i håndtag.  Automatisk trykudligning mellem 0.2 og 0.35 bar, således at overtryk ikke opbygges.


Gå til produktgruppe

 

 
 
Type I sikkerhedskander i HDPE  - Til korrosive brændbare væsker

Kemisk modstandsdygtige kander i HDPE .Selvlukkende, tæt låg sikrer at spild kan undgås. Kandens tud er designet således at den er nem at fylde og hælde fra. Det tætnede låg har automatisk trykudligning mellem 0.2 og 0.35 bar, således at overtryk ikke opbygges.


Gå til produktgruppe

 

 
 
Plungere- og dispensere - til sikker, nem og effektiv vædning af klude med væsker

Justrite plungere- og dispensere væder rengøringsklude nemt og effektivt, imens mediet holdes sikkert opbevaret i kanden. Når der er behov for mere væske trykkes der blot, og den indbyggede pumpefunktion leverer med det samme en ny mængde væske til arbejdsfladen. 

 


Gå til produktgruppe